Valkeisjärven leirintäalue

Etusivu > Luksushuvilat

Luksushuvilat lomalijoiden käyttöön

Vuokraamme lomailijoiden käyttöön Valkeisjärven rannalla neljää ja Kinnulassa Kivijärven rannalla kahta luksushuvilaa. Varustetaso on kaikissa erittäin hyvä ja tilaviin huviloihin mahtuu lomalle isompikin seurue.

Lestijärven huvilat

Loistohuvila yhdeksälle Valkeisjärven rannalla

Noin kilometrin päässä leirintäalueelta sijaitsee vuokrattava huvilamme yhdeksälle hengelle. Alakerrassa on makuuhuone, olohuone, takka, keittiö, sauna, kylpyhuone ja WC. Yläkerrassa on kolme kahden hengen makuuhuonetta ja WC. Huvilan pihalla sijaitsevan grillikodan saa käyttöönsä erillisestä maksusta.

Kolme huvilaa leirintäalueen kupeessa

Ihan leirintäalueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat nämä v. 2007 valmistuneet huvilat, joten leirintäalueen tarjoamat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Huvilat on rakennettu mäntykankaalle lähelle Valkeisjärveä ja niillä on oma matalapohjainen hiekkaranta.
Huviloiden alakerrassa on yksi makuuhuone, keittiö, olohuone, WC, kylpyhuone ja sauna. Yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta lisää, makuualkovi ja WC. Varustetaso on hyvä: sähköhella, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, sähkölämmitys, varaava takka, sauna hetivalmiilla kiukaalla, pyykinpesukone, tv, dvd, cd-soitin sekä siirrettävä ulkogrilli.

Kinnulan huvilat

Vuokraamme myös kahta huvilaa Kinnulassa. Ne sijaitsevat n. 5 kilometrin päässä keskustasta, Kivijärven rannalla. Nämä viiden tähden huvilat on rakennettu v. 2008 ja näissä majoittuu mukavasti isokin porukka.
Majoitustilaa näissä identtisissä huviloissa on jopa 12 hengelle ja ne soveltuvat myös pyörätuolilla liikkuville. Alakerrassa on kolme makuuhuonetta, olohuone, kodinhoitohuone, sauna, kylpyhuone ja WC. Yläkerrassa on kaksi makuuparvea.
Huvilat sijaitsevat n. 200 metrin päässä Kivijärven rannasta. Ranta on ruopattu ja uintikelpoinen. Rannassa on laituri, vene molemmille huviloille sekä yhteiskäytössä oleva grillikota.
Huviloiden varustukseen kuuluu sähköhella, jääkaappi-pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, sähkölämmitys, varaava takka, tv, cd-soitin, pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

Huviloiden vuokraus:

Puh. 06-8638331
Puh. 040-5366931