UUTUUDET:


Luxus-huvilat

Vuokraamme Valkeisjärven rannalla neljää ja Kinnulassa Kivijärven rannalla kahta luxus-huvilaa. Huviloissa on erittäin hyvä varustetaso ja tilavat huvilat sopivat isoimmillekin porukoille.

LuxushuvilaValkeisjärven rannalla 9-hengen loistohuvila.

LESTIJÄRVI

Vuokraamme noin kilometri leirintäalueelta, olevaa huvilaa. Majoitustilaa on yhdeksälle hengelle. Alakerrassa makuuhuone, olohuone ja takka sekä keittiö, lisäksi sauna, kylpyhuone ja wc. Yläkerrassa kolme kahden hengen makuuhuonetta + wc.

Mökin pihassa sijaitseva grillikota käytettävissä eri maksusta.

Vuonna 2007 valmistuneet huvilat:

Kolme identtistä huvilaa sijaitsevat leirintäalueen välittömässä läheisyydessä (300 m), joten leirintäalueen tarjoamat palvelut ovat kävelymatkan päässä. Huvilat on rakennettu mäntykankaalle lähelle Valkeisjärveä. Huviloilla lähellä on matalapohjainen hiekkaranta.

Alakerrassa yksi makuuhuone, keittiö, olohuone, wc, sauna. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, makuualkovi ja wc.

Varustus:
Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi/pakastin, sähkölämmitys, varaava takka, suihku, ainavalmis-sauna, 2xwc, mikroaaltouuni, tv, dvd, cd-soitin, astianpesukone, pyykinpesukone, siirrettävä ulkogrilli.

Luxushuvilat leirintäalueen vieressä

KINNULA

Valkeisjärven leirintäalueen kautta hoituu myös Kinnulassa sijaitsevien huviloiden vuokraus. Matkaa leirintäalueelta on 15 km. Kivijärven rannalla, noin 5 kilometrin päässä Kinnulan keskustasta sijaitsee kaksi identtistä huvilaa. Viiden tähden huvilat ovat valmistuneet vuonna 2008 ja soveltuvat suuremmankin porukan käyttöön. Majoitustilaa 12 henkilölle. Huvilat soveltuvat myös pyörätuolilla liikkuville. Huviloilta on Kivijärven rantaan matkaa 200 metriä. Ranta on ruopattu ja uintikelpoinen. Rannassa myös laituri ja vene molemmille huviloille. Rannassa on huviloiden yhteiskäytössä grillikota.

Alakerrassa kolme makuuhuonetta, keittiö, olohuone, kodinhoitohuone, sauna, wc. Yläkerrassa kaksi makuuparvea.

Varustus:
Sähkövalo, sähköhella, jääkaappi/pakastin, sähkölämmitys, varaava takka, suihku, wc, mikroaaltouuni, tv, cd-soitin, astianpesukone, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, siirrettävä ulkogrilli.

Luxushuvilat leirintäalueen vieressä

Huviloiden vuokraus numerosta 06-8638 331 tai 040-5366931Valkeisjärven leirintäalue
Kinnulantie 725
69450 YLI-LESTI
valkeinen@valkeisjarvenleirintaalue.fi
Varaukset ja tiedustelut:
06-8638 331 / 040-5366931
Avoinna ma-su klo 9-22 (pe ja la-iltaisin mahd.myöhempään)
Alue palvelee: 22.5. - 30.9. välisen ajan